Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την εμβόλιμη 8η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Την παραμονή στην κορυφή ζητά η Ιντερνασιονάλ.

Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Μινέιρο (17/06, 01:30): Την κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της θέλει να εκμεταλλευθεί η Ιντερνασιονάλ, γνωρίζοντας ότι μία νίκη την κρατά σίγουρα στην κορυφή του πίνακα. Σερί 5-1-1 “τρέχει” μέχρι στιγμής το σύνολο από το Πόρτο Αλέγκρε, στο αντίποδα η Ατλέτικο Μινέιρο έχει συλλέξει μόλις επτά βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.93 @ Stoiximan)

Φλουμινένσε – Κορίνθιανς (17/06, 02:00): Έρωτα με τις ισοπαλίες… έχει αναπτύξει η Φλουμινένσε. Προέρχεται από τρία συνεχόμενη “χινάρια”, ενώ παράλληλα μετρά 6/7 Under 2.5 στο φετινό πρωτάθλημα. Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, ζητά την άμεση επιστροφή στα τρίποντα, καθώς η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Παλμέιρας (1-0 εκτός) πήρε τη σκυτάλη από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Goalbet)