Η 10η αγωνιστική στη National League της Μιανμάρ είναι χωρισμένη σε τρεις δόσεις, με τις έξι αναμετρήσεις να βρίσκονται στη Betshop με αρκετές αγορές!

Η 10η αγωνιστική ανοίγει αυλαία τη Δευτέρα (23/03) με δυο αναμετρήσεις. Στις 11:30 η πρωτοπόρος της κατάταξης, Χανθαργουέιντι Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Ζέκαπιν, ενώ την ίδια ώρα, η Σαγκάινγκ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την ουραγό της βαθμολογίας, Τσιν Γιουνάιτεντ, ούσα το φαβορί για τη νίκη.

Ακόμη δυο αναμετρήσεις διεξάγονται την Τρίτη (24/03). Η Μαγκάι, που διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος φιλοξενεί την πολύ καλύτερη Γιανγκόν Γιουνάιτεντ (11:30), με τους φιλοξενούμενους να είναι λογικό φαβορί για τη νίκη. Στο άλλο ματς, η Σαν Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Σάουθερν Μιανμάρ, έχοντας τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Την Τετάρτη (25/03), πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, με τις δυο εναπομείναντες αναμετρήσεις. Έχοντας επιστρέψει στις νίκες, η Γιανταναρμπόν θα προσπαθήσει να πάρει και πάλι κάτι το θετικό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ι.Σ.Π.Ε. (11:30). Την ίδια ώρα, η δεύτερη της βαθμολογίας Αγιεγιαβάντι υποδέχεται τη Ρακάιν, θέλοντας να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής.

Όλες οι αναμετρήσεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop