Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Girabola, η Ιντερκλούμπε φιλοξενεί τη Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο (16:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ιντερκλούμπε, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Πέτρο Ντε Λουάντα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Σημειώθηκε No Goal και Under 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Υπέστη μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και νίκες ισοπαλίες.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και την ήττα από τη Ρεκρεατίβο Ντα Καάλα (1-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε την Κουάντο Κουμπάνγκο, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σημειώθηκε Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Γνώρισε την ήττα στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις