Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Girabola, η Μπράβος Ντο Μακίς φιλοξενεί την Πέτρο Λουάντα (16:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 168+ αγορές!

Από την πρώτη της ήττα, μετά από έντεκα παιχνίδια με απολογισμό εννέα νίκες και μια ισοπαλία, προέρχεται η Μπράβος Ντο Μακίς. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Πριμέιρο ντε Αγκόστο, από την οποία και ηττήθηκε με 3-1. Σημειώθηκε No Goal, στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Πήρε τη νίκη και στα έξι πιο πρόσφατα εντός της, στα οποία δέχθηκε μόλις ένα τέρμα.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Πέτρο Λουάντα έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και την ήττα από τη Ντεσπορτίβο Χουίλα (0-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε την Ιντερκλούμπε, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Σημειώθηκε Under 2.5, στα εννέα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop