Στις 21:45, η Κάρντιφ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής στην Championship και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα αγορών!

Η Κάρντιφ κατατάσσεται 10η στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, με 50 βαθμούς συγκομιδή και τέρματα 48-47, στο -6 από τα playoffs ανόδου. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Στόουκ με 2-0, δεχόμενη από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, αν και ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένος. Είχε προηγηθεί το 2-2 εντός έδρας με την αδύναμη Γουίγκαν.  Σε 16 εντός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 1 ήττα (8-7-1).

Η Νότιγχαμ είναι στην 5η θέση με 56 πόντους, ισόβαθμη με Μπρέντφορντ και Πρέστον εντός των μπαράζ για τον προβιβασμό στην Πρέμιερ. Δίχως νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια, απέχει 6 πόντους από την απευθείας άνοδο. Το Σάββατο έμεινε στο στείρο 0-0 εντός έδρας με την ΚΠΡ, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία (2-2) στην έδρα της πρωτοπόρου Γουέστ Μπρομ και η εντός έδρας ήττα από την Τσάρλτον (0-1). 7-7-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop