bet365 logo

Στις 22:00, στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 26η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα για πρώτη φορά μετά τις 17 Σεπτεμβρίου! Την Τρίτη υπέκυψε στην έδρα της Ατλέτικο με 1-0 για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” στο Champions League και ήταν πρώτη της αποτυχία μετά το 2-0 στη Νάπολι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων! Δέχθηκε το γκολ έπειτα από κόντρα σε στατική φάση των γηπεδούχων, μόλις στο 4ο λεπτό και μετά δεν είχε τις λύσεις για να διασπάσει τη μαζική άμυνα της ομάδας του Σιμεόνε. Έχασε κάποιες ευκαιρίες, όπως και οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, με την πρόκριση να έχει δυσκολέψει για την αρμάδα του Κλοπ. Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ έχει ουσιαστικά αγκαλιάσει τον τίτλο, όντας στο +19 (με παιχνίδι λιγότερο) από τη Μάντσεστερ Σίτι, με 25 νίκες και 1 ισοπαλία σε 26 παιχνίδια!

Η Γουέστ Χαμ υποφέρει! Αγνοεί τη νίκη στην Πρέμιερ από την Πρωτοχρονιά! Στα 6 ματς που ακολούθησαν μέτρησε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 στην έδρα της Σίτι, ενώ είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3-3 εντός έδρας με την Μπράιτον, σε αγώνα που προηγήθηκε 2-0 και 3-1! Υπό πίεση η ομάδα του Μόγιες, βρέθηκε πλέον εντός επικίνδυνης ζώνης με 24 βαθμούς, στο -1 από την 17η Άστον Βίλα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις