bet365 logo

Στις 22:00, στο Benito Villamarin της Σεβίλλης, η Μπέτις φιλοξενεί τη Μαγιόρκα για τη 25η αγωνιστική της La Liga και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Σε κακό “φεγγάρι” οι “μπέτικος” τον τελευταίο μήνα, αγνοούν τη νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια, έχουν υποστεί τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα. Στις 9 Φλεβάρη κοίταξαν στα μάτια την Μπαρτσελόνα, προηγήθηκαν δύο φορές με Κανάλες και Φεκίρ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή τους και ηττήθηκαν με 2-3. Την περασμένη Κυριακή ταξίδεψαν στη Μαδρίτη και έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Λεγανές. Η ομάδα του Ρούμπι είχε φλύαρη κατοχή στο παιχνίδι, περισσότερο απειλήθηκε παρά απείλησε. Βρίσκεται στη 12η θέση, δίχως απτούς στόχους, όντας στο -9 από την Ευρώπη και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντιθέτως, η Μαγιόρκα “καίγεται” για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην 18η θέση, εντός ζώνης υποβιβασμού με 21 πόντους, ισόβαθμη με τη Θέλτα. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Αλαβές. Ανώτερη από το ξεκίνημα του αγώνα, αστόχησε σε πέναλτι στο 32ο λεπτό, είδε να της ακυρώνεται γκολ, αλλά ο Κούτσο σκόραρε το καθοριστικό τέρμα στο 63ο λεπτό. Τραγική εκτός νησιού, σε 11 εξόδους έχει μόλις 1 ισοπαλία και 10 ήττες!

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις