Στις 22:00, στο Ολίμπικο, η Ρόμα φιλοξενεί την Γκενκ για τη φάση των “32” του Europa League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η Ρόμα τερμάτισε στη 2η θέση του 10ου ομίλου, πίσω από την Μπασακσεχίρ και μπροστά από τις Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπεργκερ. 

Δεν πατάει καλά η ομάδα του Πάολο Φονσέκα τον τελευταίο μήνα, καθώς μετρά 4 ήττες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα, έχοντας δεχτεί 13 τέρματα! Το Σάββατο, στην έδρα της Αταλάντα, προηγήθηκε με τον Τζέκο λίγο πριν το ημίχρονο, όμως πριν ολοκληρωθεί μία ώρα αγώνα είδε τους “μπεργκαμάσκι” να γυρίζουν το παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Σασσουόλο (4-2 εκτός) και Μπολόνια (2-3 εντός). Έτσι έπεσε στην 5η θέση και η απόσταση από την πρώτη 4αδα πήγε στο -6. 

Η Γάνδη πήρε άνετη πρόκριση από τον 9ο όμιλο, τερμάτισε 1η με 12 πόντους, αήττητη, ξεπέρασε τις Βόλφσμπουργκ, Σεντ Ετιέν και Ολεκσάντρια. Είναι εντυπωσιακά βελτιωμένη στο ξεκίνημα του 2020, προέρχεται από 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία της παιχνίδια και έχει αναρριχηθεί στη 2η θέση της Jupilier League του Βελγίου, στο -9 από την Κλαμπ Μπριζ. Την περασμένη Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Έουπεν με 2-3. Σε όλα τα φετινά της παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5, στα 4 από αυτά το αμφίσκορο.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις