bet365 logo

Στις 22:00, στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται τη Λειψία για τη φάση των “16” του Champions League και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Τότεναμ έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα, στο οποίο είναι αήττητη με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ προέρχεται από 3 διαδοχικές επιτυχίες. Αφού επικράτησε (με δόση τύχης) της Μάντσεστερ Σίτι (2-0), προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup με το εντός έδρας 3-2 (με ανατροπή) επί της Σαουθάμπτον, ενώ την Κυριακή ανέτρεψε το σκορ και στην έδρα της Άστον Βίλα (2-3). Ο Αλντερβάιρελντ πρώτα έστειλε την μπάλα στα δικά του δίχτυα και έπειτα σε αυτά των αντιπάλων, ο Σον έκανε το 1-2 στην επαναφορά από το χαμένο του πέναλτι και ο Κορεάτης έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Μουρίνιο ανέβηκε στην 5η θέση, η οποία μετά και την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, οδηγεί στο επόμενο Champions League. Στον όμιλο, προκρίθηκε ως δεύτερη πίσω από την Μπάγερν και μπροστά από Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα.

Η Λειψία δεν επέστρεψε το ίδιο εντυπωσιακά από τη χειμερινή διακοπή στην Bundesliga, το Σάββατο όμως πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί της Βέρντερ (εντός έδρας). Είχε προηγηθεί η λευκή ισοπαλία στο Μόναχο με την Μπάγερν, από την οποία βρίσκεται στο -1 στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Στον όμιλο τερμάτισε πρώτη, πάνω από Λυών, Μπενφίκα και Ζενίτ. 

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις