Στις 22:00, στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ, η Μπορούσια φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Η Ντόρτμουντ έχει μπει εντυπωσιακά, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, στο 2020 και μετρά 4/5 νίκες για την Bundesliga! Σε αυτά τα 5 παιχνίδια κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα 22 φορές! Μοναδική της απώλεια σε αυτό το διάστημα η ήττα με 4-3 στο Λεβερκούζεν, σε μία αναμέτρηση που προηγήθηκε δις (1-2 και 2-3) και άξιζε να επικρατήσει με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Βρίσκεται στο -4 από την Μπάγερν και την κορυφή του πρωταθλήματος.

Πετάνε οι Παριζιάνοι, πριν το εντυπωσιακό 4-4 στην έδρα της Αμιάν του Σαββάτου, είχαν προηγηθεί 9 διαδοχικές νίκες! Η ομάδα του Τούχελ αγνοεί την ήττα από τη 1 Νοεμβρίου και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στη Γαλλία, όντας στο +10 από τη δεύτερη Μαρσέιγ. Αυτό που της λείπει είναι η ευρωπαϊκή διάκριση και απόψε ξεκινά μία ακόμη πορεία με αυξημένες φιλοδοξίες! Στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει 21 φορές!

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις