bet365 logo

Για την ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ φιλοξενεί απόψε τον Ατρόμητο (19:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς να δίνει σήμερα ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί παλεύουν για να είναι παρόντες στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και με νίκη σήμερα πατάνε γερά στην εξάδα. Ο ΟΦΗ έχει αρκετές επιστροφές σημαντικών παικτών απόψε, και αυτό αναμένεται να βοηθήσει τον Σίμο να καταστρώσει τα πλάνα του. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο γύρο. Έπαιξαν ποδόσφαιρο που άρεσε σε όλη την Ελλάδα και έδειχναν ότι δεν χάνουν με τίποτα την εξάδα. Παρόλα αυτά, οι τραυματισμοί και άλλα προβλήματα τους λύγισαν στη συνέχεια. Έτσι, δεν είχαν τη συγκομιδή που έπρεπε στο δεύτερο μισό της regular season και τώρα παλεύουν. Με τη δύναμη της έδρας θα κυνηγήσουν τη μεγάλη νίκη σήμερα.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για την εξάδα. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν την εικόνα που έπρεπε φέτος, συνολικά. Ωστόσο, έχουν καταφέρει να είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι για το εισιτήριο των πλέι οφ. Συνεπώς, έστω και αργά, θα προσπαθήσουν να… συνέλθουν και να πάρουν τα αποτελέσματα που τους χρειάζονται. Φυσικά, το έργο τους είναι πάρα πολύ δύσκολο αφού το πρόγραμμα δεν τους ευνοεί. Τελευταία αγωνιστική έχουν να παίξουν και στο Χαριλάου με τον Άρη, από τον οποίο αποκλείστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κύπελλο. Ωστόσο, σήμερα ο Ατρόμητος θα τα δώσει όλα για κάτι θετιικό.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις