bet365 logo

Στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής στην Championship, η Χαλ φιλοξενεί τη Σουόνσι (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Χαλ, όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γκραντ ΜακΚάν φιλοξενήθηκε από τη Μπλάκμπερν, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Μετά από το “άσφαιρο” πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο 73′, ενώ στο 79′ δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ένα λεπτό αργότερα. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Από την άλλη πλευρά, ούτε η Σουόνσι έχει πανηγυρίσει νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις, όπου και μετράει χαρακτηριστικά από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Στιβ Κούπερ φιλοξένησε την ΚΠΡ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις