Στα πλαίσια των ημιτελικών του Copa del Rey, η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενεί τη Γρανάδα (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις ήττες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετά και τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (1-0 εντός), για το κύπελλο. Την Κυριακή, το σύνολο του Γκάιθκα Γκαριτάνο φιλοξενήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο μεταξύ τους ντέρμπι των Βάσκων για τη La Liga, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 2-1. Ο Ινάκι Ουίλιαμς σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1, στο 71ο λεπτό. Σημειώθηκε G/G στα πέντε από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, τη φετινή σεζόν, έχοντας πανηγυρίσει μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (1-2-1).

Τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις της Γρανάδα, η οποία γνώρισε και πάλι την ήττα. Το Σάββατο, το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φιλοξενήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη La Liga, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 1-0. Δέχθηκε γκολ στο έκτο μόλις λεπτό και παρότι είχε αρκετό χρόνο δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, τη φετινή σεζόν.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις