Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στη 2. Bundesliga, η Χολστάιν Κίελ φιλοξενεί τη Σαν Πάουλι (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Επιστροφή στις νίκες για τη Χολστάιν Κίελ, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Όλε Βέρνερ φιλοξενήθηκε από την Καρλσρούη, από την έδρα της οποίας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 0-2. Ο Ρίσε στο 26′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Πόρατ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά αργότερα. Σημειώθηκε G/G στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το “τρίποντο” στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Μετά την ήττα από τη Γκρόιτερ Φιρθ (3-0 εκτός), η Σαν Πάουλι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιους Λούχουκαϊ φιλοξένησε τη Στουτγκάρδη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε με το τέρμα του Φέρμαν στο 56′, για να δεχθεί την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα, εννέα λεπτά πριν το φινάλε. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις