Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι έξι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 7η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Τα βλέμματα πέφτουν στο παιχνίδι της Παλμέιρας με την Κορίνθιανς.

Μποταφόγκο – Βιτόρια Μπαΐα (12/06, 17:00): Βαθαίνει η αγωνιστική κρίση στην Μποταφόγκο, το ατυχές 3-0 από τη Σάντος ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, με την ομάδα να έχει μείνει και άσφαιρη σε αυτά τα τρία ματς. Must win το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μία Βιτόρια Μπαΐα που έχει συλλέξει οκτώ βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές και προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο επί της Σάντα Κρουζ (1-0). “Μυρίζει” ισοπαλία το παιχνίδι.

Προγνωστικό: Χ (3.35 @ Stoiximan)

Κοριτίμπα – Σπορτ Ρεσίφε (12/06, 17:00): Αδυνατεί να “σηκώσει κεφάλι” η Κοριτίμπα, αν και αποτελούσε εξαρχής το αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με την Κορίνθιανς (ήττα 2-1). Σερί 0-1-4 για τους γηπεδούχους στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αντίθετα η Σπορτ Ρεσίφε παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία παιχνίδια της, με το 0-1 επί της Σάντα Κρουζ να δίνει τη σκυτάλη στο χορταστικό 4-4 απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Έχει πολλές τύχες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η Σπορτ Ρεσίφε.

Προγνωστικό: Χ2 (1.81 @ Goalbet)

Παλμέιρας – Κορίνθιανς (12/06, 22:00): Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας είναι αυτό του “Allianz Parque”. Κοντράρονται δύο μεγάλα ονόματα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τα οποία… τυχαίνει να είναι και φορμαρισμένα. Τρεις νίκες για την Παλμέιρας στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (προέρχεται από το νικηφόρο 1-2 επί της Φλαμένγκο), από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα έρχεται η πρωταθλήτρια Κορίνθιανς (τα τρία με ανέπαφη εστία). Πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά γκολ σε αυτό το ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Betshop)

Ατλέτικο Μινέιρο – Κρουζέιρο (12/06, 22:00): Με αναγκαιότητα νίκης έρχονται αμφότερες οι αντίπαλοι στο ματς του “Ραϊμούντο Σαμπάιο”. Χωρίς νίκη η Ατλέτικο Μινέιρο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-4-1), κατάφερε βέβαια να σκοράρει στα 4/5 ματς. Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα (ήττα 0-1 από Σάο Πάολο) και “τρέχει” σερί 1-2-3 στη φετινή λίγκα. Η προϊστορία του ζευγαριού μας… οδηγεί στο αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @Magicbet)

Φιγκεϊρένσε – Φλαμένγκο (12/06, 22:00): Μετριότατη η φετινή παρουσία της Φιγκεϊρένσε, έχει συλλέξει μόλις έξι βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Παραμένει, βέβαια, αήττητη εντός έδρας με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η Φλαμένγκο προέρχεται από την ήττα-πισωγύρισμα από την Παλμέιρας (1-2), που έβαλε τέλος σε ένα σερι δύο νικών και μίας ισοπαλίας. Θεωρούμε πιθανό το ματς να λήξει χωρίς νικητή.

Προγνωστικό: Χ (2.95 @ Interwetten)

Σάντα Κρουζ – Σάντος (13/06, 01:00): Κάποιος… μάτιαξε τη Σάντα Κρουζ για το αήττητο ξεκίνημα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Οι νεοφώτιστοι έχουν συνδυάσει με ήττες τα δύο τελευταία παιχνίδια τους (αμφότερες με σκορ 1-0) και υποδέχονται σήμερα τη Σάντος, που προέρχεται από την παρθενική της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-0 επί Μποταφόγκο, 1-1-2 το σερί). Χωρίς νίκη η Σάντος στις τρεις φετινές εξόδους της (0-1-2), στο 2-0 το εντός έδρας σερί για τη Σάντα Κρουζ. Οι δύο νίκες έχουν έρθει με σκορ 4-1 και η απόδοση του Over 2,5 μας… κεντρίζει ιδιαίτερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.40 @ Stoiximan)