Προγνωστικά Β’ ΒραζιλίαςΣτην έδρα της Τζόινβιλ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Βάσκο Ντα Γκάμα που θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή.

Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας – Σαμπάιο Κορέα, (01:15, 08/06): Στην ανωτερότητα της Αβάι υποτάχθηκε η Ρεγκάτας που ηττήθηκε με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, με το over 2,5 να εμφανίζεται στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Τέλος δεν έχει ο κατήφορος της Σαμπάιο που ηττήθηκε με 2-3 από τη Σεαρά. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει αντίθετα, μόλις έναν βαθμό. Βρίσκεται στον πάτο διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,97 @ Stoiximan)

Παϊσάντου – Ναούτικο, , (01:15, 08/06): Με άδεια χέρια έφυγε από την έδρα της Μπαία με την Παϊσαντου να γνωρίζει βαριά ήττα με 3-0. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα, όπου σε καμία δεν κατάφερε να σκοράρει. Την κακή κατάσταση της Τζόινβιλ εκμεταλλεύτηκε η Ναούτικο που επικράτησε με 2-0 της αντιπάλου της. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη (δυο νίκες, μια ισοπαλία), όπου διατήρησε το μηδέν στην άμυνα της.

Προγνωστικό: N/G (1,75 @ Betshop)

Μπραγκαντίνο – Αβάι, (01:15, 08/06): Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Ατλέτικο η Μπραγκαντίνο που ηττήθηκε με 1-0. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για την Ατλέτικο που μετράει μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ σε κανένα από τα δυο πιο πρόσφατα δεν κατάφερε να σκοράρει. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Αβάι που επικράτησε με 2-1 της Ρεγκάτας. Μετράει μια ήττα στις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, όπου σε μια εξ αυτών κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,68 @ Goalbet)

Τούπι – Οέστε,  (01:15, 08/06): Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Τούπι που ηττήθηκε με 1-0 από τη Λοντρίνα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, με την Τούπι να βρίσκεται στο +2 από την τελευταία θέση, ενώ σε κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της. Έστω και δύσκολα η Οέστε επικράτησε με 1-0 της Κρισιούμα, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί δυο αγωνιστικών, καταφέρνοντας παράλληλα να κρατήσει το μηδέν έπειτα από έντεκα παιχνίδια.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,55 @ Magicbet)

Παρανά – Ατλέτικο Γκοϊνιένσε,  (01:15, 08/06): Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε η Παρανά που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0) με τη Βίλα Νόβα. Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα και υποδέχεται την Ατλέτικο με στόχο να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για την Ατλέτικο που επικράτησε με 1-0 της Μπραγκαντίνο, σημειώνοντας έτσι την πέμπτη νίκη της στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο -1 η διαφορά της από την κορυφή, με την Ατλέτικο να ψάχνει ανάλογη συνέχεια.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,50 @ Betshop)

Κρισιούμα – Μπραζίλ ντε Πελότας,  (01:15, 08/06): Κακή εμφάνιση και ήττα με 1-0 από την Οέστε για την Κρισιούμα που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Στο -1 η διαφορά της από την πρώτη τετράδα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, προκειμένου να καταφέρει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Σκούρα τα βρήκε κόντρα στη Λουβερντένσε η Μπραζίλ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Παρέμεινε ωστόσο, αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό:G/G (2,05 @ Betshop)

Σεαρά – Λοντρίνα ,  (03:30, 08/06): Έστω και δύσκολα η Σεαρά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς από την ουραγό Σαμπάιο την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας με 2-3 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με το over 2,5 να εμφανίζεται στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το καθήκον της κόντρα στην Τούπι έκανε η Λοντρίνα που επικράτησε με 1-0 της αντιπάλου της. Παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: X (3,35 @ interwetten)

Γκοίας – Μπαία, (03:30, 08/06): Συνεχίζει να απογοητεύει η Γκοίας που ηττήθηκε με 1-0 από τη Βάσκο και παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Στο -1 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη δεν έχει καταφέρει σε κανένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Επιστροφή στις επιτυχίες για την Μπαία που επικράτησε με 3-0 της Παϊσάντου. Μετράει στο πρωτάθλημα μια ήττα μετά το πέρασμα των έξι πρώτων αγωνιστικών, ενώ το n/g εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (3,15 @ Magicbet)

Λουβερντένσε – Βίλα Νόβα, (03:30, 08/06): Το βαθμό (1-1) από την Μπραζίλ απέσπασε η Λουβερντένσε που παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, με το G/G να εμφανίζεται στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Συνεχίζει να απογοητεύει η Βίλα Νόβα που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Παρανά, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,08 @ Stoiximan)

Τζόινβιλ – Βάσκο Ντα Γκάμα, (03:30, 08/06): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Τζόινβιλ που ηττήθηκε με 2-0 από τη Ναούτικο. Μετράει μόλις μια νίκη στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στις 12 από τις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της. Έκανε το καθήκον της κόντρα στην Γκοίας με τη Βάσκο να επικρατεί με 1-0 της αντιπάλου της. Αήττητη στο πρωτάθλημα μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία και διατηρείται σταθερά στην κορυφή.

Προγνωστικό: 2 (2,05 @ interwetten)