Προγνωστικά Ισλανδίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Μπρέινταμπλικ να ψάχνει τους τρεις βαθμούς προκειμένου, να επιστρέψει στην κορυφή.

Όλαφσβικ – Φίλκιρ, (05/06, 20:00): Το βαθμό από τη Χαφναρφιόρντουρ απέσπασε η Όλαφσβικ την προηγούμενη αγωνιστική (1-1) παραμένοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, με το g/g να εμφανίζεται στις πέντε από τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Μακριά από τις νίκες παραμένει η Φίλκιρ που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Φιόλνιρ, μετρώντας στο πρωτάθλημα τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες. Σταθερά στον πάτο του πρωταθλήματος διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικές λειτουργίες.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,65 Stoiximan)

Βαλούρ – Στιάρναν, (05/06, 20:00): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Βαλούρ που ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρέικιαβικ. Έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, με το g/g και Over 2,5 να εμφανίζεται στα πέντε από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Κάκιστη εμφάνιση και ήττα με 1-3 από την Μπρέινταμπλικ στο ντέρμπι κορυφής, με τη Στιάρναν να υποχωρεί στη 2η θέση. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: G/G (1, 60 @ Betshop)

Φιόλνιρ – Βίκινγκουρ, (05/06, 22:15): Βαθμούς πέταξε η Φιόλνιρ που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην ουραγό Φίλκιρ. Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ στην έδρα της έχει κάνει φέτος το “2Χ2”. Σε καλό μομέντουμ η Βίκιγνκουρ επικράτησε με 3-2 της Ακρανές σημειώνοντας την τρίτη σερί της νίκη, με το over 2,5 να εμφανίζεται στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,75 @ Goalbet)

Ακρανές – Θρότουρ, (05/06, 22:15): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Βίκινγκουρ με την Ακρανές να γνωρίζει την ήττα με 3-2 παραμένοντας έτσι για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα έξι πρώτα. Την ήττα με 0-1 από τη Βεστμανάεγιαρ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Θρότουρ. Δεύτερη σερί ήττα, αλλά και τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με τη Θρότουρ να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού διαθέτοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Προγνωστικό: X (3,60 @ magicbet)

Μπρέινταμπλικ – Χαφναρφιόρντουρ, (05/06, 23:00): Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας με 1-3 της Στιάρναν. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με την Μπρέινταμπλικ να ψάχνει και σήμερα κάτι ανάλογο προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή. Βαθμούς κόντρα στη Βίκινγκουρ πέταξε η Χαφναρφιόρντουρ με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Δεύτερη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, με τη Χαφναρφιόρντουρ να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Stoiximan)