Προγνωστικά Β' Ισπανίας

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας: Καθ’ ολοκληρία διεξάγεται σήμερα η 42η και τελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Εκκρεμότητες… υπάρχουν σε όλες τις ζώνες, οπότε το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Β – Τενερίφη (04/06, 18:30): Εντελώς αδιάφορο το ματς, οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Σεγούντα Β, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα για την πρώτη εξάδα. Χωρίς νίκη στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές οι Βάσκοι (0-2-7), μόλις μία νίκη για την Τενερίφη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-3-3). Η απουσία οποιασδήποτε σκοπιομότητας μας παραπέμπει σε επιθετικό παιχνίδι εκατέρωθεν. Οπότε… G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Νουμάνθια – Αλμπαθέτε (04/06, 18:30): Ακόμα μία αναμέτρηση του σημερινού μενού χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Υποβιβασμένη η Αλμπαθέτε, στη… ζώνη του πουθένα η Νουμάνθια. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όμως παράλληλα παρουσιάζονται αποτελεσματικοί μέσα στο “σπίτι” τους. Η Αλμπαθέτε, από την πλευρά της, καταρρέει μακριά από το “Κάρλος Μπελμόντε”. Πιστεύουμε ότι η Νουμάνθια θα κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν.

Προγνωστικό: 1 (1.71 @ Goalbet)

Ουέσκα – Λούγκο (04/06, 18:30): Το τρίτο (και τελευταίο) αδιάφορο ματς της τελευταίες αγωνιστικές είναι αυτό του “Αλκοράθ”. Επιβραβεύθηκε η Ουέσκα για το εξαιρετικό σερί 6-1-2 στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το στόχο της παραμονής. Η Λούγκο, από την πλευρά της, έμεινε εκτός της μάχης συμμετοχής στα πλέι οφ, ελέω του σερί 1-1-4 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Απογοητευμένοι οι φιλοξενούμενοι, δε θεωρούμε ότι θα “χτυπήσουν” το ματς.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Betshop)

Αλκορκόν – Έλτσε (04/06, 21:30): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς του “Σάντο Ντομίνγκο”, με την Αλκορκόν να επιζητά δική της νίκη και ταυτόχρονο συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να πλασαριστεί εντός της ζώνης των πλέι οφ. Αντίθετα, η Έλτσε έχει χάσει κάθε ελπίδα για κάτι τέτοιο. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, όμως ταυτόχρονα έρχονται από έξι διαδοχικά G/G. Η Αλκορκόν έχει συνδυάσει με το Under 2,5 τα 7/8 τελευταία εντός. Θεωρούμε ότι το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Magicbet)

Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα (04/06, 21:30): Εξασφάλισε και μαθηματικά η Βαγιαδολίδ την παραμονή στην κατηγορία, αν και είχε ξεκινήσει τις σεζόν με… άλλες βλέψεις. Αντίθετα, η Μαγιόρκα δίνει σήμερα “τελικό” παραμονής, όντας αυτή τη στιγμή εντός της επικίνδυνης ζώνης και στο -1 από Αλμερία και Πονφεραντίνα. Πλεονεκτεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία και με τις δύο, οπότε χρειάζεται σήμερα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με μία εκ των δύο, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Το αρνητικό για τους νησιώτες είναι ότι μετρούν μόνο ήττες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους. Δε ρισκάρουμε με το διπλό, προτιμούμε το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Mybet)

Γιαγκοστέρα – Σαραγόσα (04/06, 21:30): Ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Γιαγκοστέρα αρκεί στη Σαραγόσα, προκειμένου να κλειδώσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Με νίκη σφραγίζει και την 4η θέση, αποκτώντας πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά. Αν ηττηθεί, υπάρχει συνδυασμός σεναρίων που τη φέρνουν είτε εντός είτε εκτός της πρώτης εξάδας. Μόλις μία ήττα για την ομάδα της Αραγονίας στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, άσφαιρη η Γιαγκοστέρα στις τελευταίες τρεις. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Κόρδοβα – Αλμερία (04/06, 21:30): Μεγάλη μάχη στο “Νουέβο Αρκάνχελ”, με αμφότερες τις αντιπάλους να έρχονται… ενδιαφερόμενες στην τελευταία αγωνιστική. Η γηπεδούχος Κόρδοβα βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης των πλέι οφ και της αρκεί η ισοπαλία, για να σφραγίσει την παρουσία της εντός της πρώτης εξάδας. Η Αλμερία βρίσκεται στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και σώζεται είτε με δική της νίκη είτε με ίδιο αποτέλεσμα με τη 19η Μαγιόρκα. Σημειώστε ότι η Κόρδοβα έχει συνδυάσει με νίκες τις 4/5 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ οι “αλμεριένσες” έχουν σκοράρει στα 9/11 τελευταία παιχνίδια τους. Θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Betshop)

Μιραντές – Λεγκανές (04/06, 21:30): Αδιάφορη βαθμολογικά η Μιραντές, στα χέρια της κρατάει την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λεγκανές. Αυτή τη στιγμή είναι 2η με 71 βαθμούς, στο +1 από την 3η Ταραγόνα, με την οποία πλεονεκτεί και σε πιθανή ισοβαθμία. Κοινώς, αν η Ταραγόνα δεν κερδίσει, η Λεγκανές παραμένει εντός της πρώτης δυάδας ακόμα και με σημερινή ήττα. Πάντως, έρχεται από δύο κολλητά τρίποντα και μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-2-1). Πηγαίνουμε με το Under 2,5, το οποίο έχει επαληθευθεί στα 4/5 τελευταία εντός της Μιραντές και στα 3/4 τελευταία εκτός της Λεγκανές.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Οβιέδο – Οσασούνα (04/06, 21:30): Οι τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έβγαλαν οριστικά την Οβιέδο εκτός του “παιχνιδιού” των πλέι οφ. Η Οσασούνα, από την πλευρά της, βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός της πρώτης εξάδας και ζητά αποκλειστικά νίκη στο σημερινό ματς και ταυτόχρονα στραβοπατήματα κάποιων εκ των… πάνω, προκειμένου να δώσει το “παρών” στα πλέι οφ. Στο NG τα 9/11 τελευταία εκτός της ομάδας από την Παμπλόνα. Θα το… τιμήσουμε.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Magicbet)

Πονφεραντίνα – Χιρόνα (04/06, 21:30): Ακόμα ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον εκατέρωθεν. Η Πονφεραντίνα ψάχνει το κλείδωμα της παραμονής, η Χιρόνα το σφράγισμα της συμμετοχής στα πλέι οφ. Ξεκινάμε με τους γηπεδούχους, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +1 από τη 19η Μαγιόρκα και σώζονται είτε με νίκη είτε με ίδιο αποτέλεσμα με τους νησιώτες. Οι φιλοξενούμενοι κλειδώνουν την πρώτη εξάδα είτε με νίκη είτε με ίδιο αποτέλεσμα με τις Οσασούνα και Αλκορκόν. Η Χιρόνα δύσκολα δέχεται γκολ, όμως η “Πόνφε” συνηθίζει να σκοράρει μέσα στο σπίτι της. Επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Mybet)

Ταραγόνα – Αλαβές (04/06, 21:30): Το εξαιρετικό σερί των πέντε διαδοχικών νικών στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές έχει ήδη στείλει την Αλαβές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, με σημερινή ισοπαλία ανεβαίνει και ως πρωταθλήτρια. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -1 από τη 2η Λεγκανές και υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Επομένως ζητά δική της νίκη και ταυτόχρονη μη νίκη της Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (5-3-0), έχοντας επικρατήσει στις 5/6 τελευταίες. Το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο για τη “Νάστικ”, έτσι θα πάμε με τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.53 @ Stoiximan)