Σούπερλιγκ

Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Φινάλε μπαίνει σήμερα στη Σούπερλιγκ, με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, η οποία θα κρίνει την πρωτιά.

Πανιώνιος – ΑΕΚ (31/05, 20:15): Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, από βαθμολογικής άποψης. Ο Πανιώνιος είναι σίγουρα τελευταίος στην κατάταξη, ενώ η ΑΕΚ τέθηκε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Η «ένωση» έχει εξασφαλισμένο το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ ως Κυπελλούχος (τρίτος προκριματικός), συνεπώς είτε τερματίσει δεύτερη, είτε τρίτη, είναι το ίδιο πράγμα. Κουρασμένες αμφότερες οι ομάδες, το ματς όμως έχει παρασκήνιο, αφού είναι γνωστό ότι οι σχέσεις τους είναι κακές σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο, έγιναν ακόμη χειρότερες μετά την ιστορία του Μπακασέτα. Λογικά θα δούμε θέληση για νίκη και απ’ τις δύο πλευρές.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @Stoiximan)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (31/05, 20:15): Ο απόλυτος «τελικός» των πλέι οφ, που θα κρίνει την πρωτιά. Για δύο αποτελέσματα παίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς θα καταλάβει την κορυφή ακόμη και με ισοπαλία, μόνο η νίκη εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό. Ηχηρές απουσίες και για τις δύο ομάδες, με τον δικέφαλο να στερείται τις υπηρεσίες των διεθνών Μακ και Κάτσε, αλλά και του τιμωρημένου Τζαβέλλα, ενώ για τους πράσινους θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπεργκ, Βιγιαφάνες και Ταυλαρίδης. Υποχρεωμένοι να ψάξουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι, όσο περνάει η ώρα θα πάρουν περισσότερα ρίσκα αφήνοντας χώρους στην άμυνα. Δύσκολα θα φύγει με το «διπλό» ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει κερδίσει κανένα εκτός έδρας ντέρμπι φέτος (4/4 ήττες με Ολυμπιακό, δύο φορές με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), ούτε καν τον Πανιώνιο!

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Stoiximan)