bet365 logo

Στα πλαίσια των “16” για το Coppa Italia, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Ουντινέζε (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Γιουβέντους, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Κάλιαρι (4-0 εντός). Την Κυριακή, το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι φιλοξενήθηκε από τη Ρόμα, για τη Serie A, της οποίας και επικράτησε με 1-2. Πήρε προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ντεμιράλ, ενώ στο 10′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο διπλασίασε τα τέρματα της, από το σημείο του πέναλτι, με τον ίδιο τρόπο που οι Ρωμαίοι μείωσαν στο 68′, για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει έντεκα νίκες και μια ισοπαλία, τη φετινή σεζόν.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται από την πλευρά της η Ουντινέζε, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Κάλιαρι (2-1 εντός) και Λέτσε (0-1 εκτός). Την Κυριακή, το σύνολο του Λούκα Γκότι φιλοξένησε τη Σασουόλο, για τη Serie A, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Ο Οκάκα στο 14′ έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Σεμά στο 68′ να διπλασιάζει τα τέρματα της και τον Ντε Πολ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες, τη φετινή σεζόν.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις