Στα πλαίσια τoυ αγγλικού FA Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουλβς (21:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 474+ αγορές! Οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από τρεις αναμετρήσεις, με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Το Σάββατο, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξένησε τη Νόριτς, για την Premier League, της οποίας και επικράτησε με 4-0. Πήρε προβάδισμα με τον Ράσφορντ στο 27′, ενώ ο ίδιος διπλασίασε και τα τέρματα της, με πέναλτι στο 52′, με τους Μαρσιάλ (54′) και Γκρίνγουντ (76′) να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε N/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Εντός έδρας μετράει δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, τη φετινή σεζόν.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Γουλβς, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Το Σάββατο, το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο φιλοξένησε τη Νιουκάστλ, για την Premier League, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο έβδομο μόλις λεπτό, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ντεντόκερ στο 14′, για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Εκτός έδρας μετράει οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop