bet365 logo

Στα πλαίσια των “16” για το κύπελλο Ελλάδος, ο Άρης φιλοξενεί την Ξάνθη (19:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις! Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, στα Πηγάδια.

Αήττητος εδώ και πέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο Άρης, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Το Σάββατο, το σύνολο του Μίκαελ Ένινγκ φιλοξενήθηκε από τη Λάρισα, για τη Super League 1, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Σημειώθηκε N/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία του παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει έξι νίκες, τρεις ισποπαλίες και δυο ήττες, τη φετινή σεζόν, μένοντας αήττητος στα πέντε πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (4-1-0).

Επιστροφή στις νίκες για την Ξάνθη, μετά και την ήττα από τον Άρη (0-1 εντός), στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Το Σάββατο, το σύνολο του Γιώργου Παράσχου φιλοξενήθηκε από το Βόλο, για τη Super League 1, κόντρα στον οποίο επικράτησε με 1-3. Πήρε προβάδισμα με τον Μπαξεβανίδη στο 41′, και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 56′, εν τέλει επικράτησε τα τέρματα των Εντουάρντο (73′) και Φεράρι (αυτ. 81′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες και έξι ήττες, τη φετινή σεζόν, έχοντας ηττηθεί στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-5).

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις