Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής στη Segunda División, η Λας Πάλμας φιλοξενεί τη Σαραγόσα (22:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Λας Πάλμας, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πέπε Μελ φιλοξενήθηκε από τη Φουενλαμπράδα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της, έχοντας προηγηθεί εκείνη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-1 εντός). Σημειώθηκε G/G στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (2-2-0).

Επιστροφή στις νίκες για τη Σαραγόσα, μετά και την ήττα κόντρα στην Ουέσκα (2-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Βίκτορ Φερνάντεθ φιλοξένησε τη Χιχόν, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Πήρε προβάδισμα μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ραούλ Γκούτι, ενώ ο Σουάρες να διαμόρφωσε στο 59′ το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τρία τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (2-0-1).

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten