Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στην Eerste Divisie, η Αϊντχόφεν Β φιλοξενεί τον Άγιαξ Β (21:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Αϊντχόφεν Β, όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πέτερ Ούνεκεν φιλοξενήθηκε από τη Ντεν Μπος, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Ο Μαντουεκέ στο 34′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του, που έστω και προσωρινά ισοφάρισε σε 1-1. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ήττα, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Ντόρντρεχτ (0-1 εντός). Σημειώθηκε G/G στα επτά από τα οκτώ τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, αγνοώντας το “τρίποντο” στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-2-2).

Αήττητος εδώ και επτά αναμετρήσεις ο Άγιαξ Β, όπου και μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μίτσελ φαν ντερ Γκάαγκ φιλοξένησε την Τοπ Ος, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Ο Μπρόμπεϊ άνοιξε το σκορ στο 44′, με τον Ουνουβάρ στο 76′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία τελευταία του παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το διπλό και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους του.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten