Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής στην Premier League, η Λέστερ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον (17:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 546+ αγορές!

Επιστροφή στις νίκες για την Άστον Βίλα, μετά και την ήττα από τη Γουότφορντ (3-0 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ντιν Σμιθ φιλοξενήθηκε από τη Μπέρνλι, στην έδρα της οποίας πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Πήρε προβάδισμα με τον Ουέσλι στο 27′ και στο 41′ ο Γκρίλις διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα (80′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας προηγηθεί εκείνη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πεπ Γουαρδιόλα φιλοξένησε την Έβερτον, της οποίας επικράτησε με 2-1. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 51′ και επτά λεπτά αργότερα διπλασίασε το προβάδισμά της, πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα (71′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop