Στα πλαίσια των προημιτελικών του Coupe de la Ligue, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν (22:05) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ένα αήττητο σερί έντεκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις “τρέχει” η Παρί Σεν Ζερμέν, με απολογισμό δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, το σύνολο του Τόμας Τούχελ φιλοξενήθηκε από την Λίνας-Μολτχέρι, για τη φάση των “64” στο Coupe de France, της οποίας και επικράτησε εύκολα με το εντυπωσιακό 0-6. Τα τέρματα των Οσίς (30′), Καβάνι (40′, 60′), Σαράμπια (63′, 68′) και Τσούπο-Μοτίνγκ (87′), της χάρισαν την πρόκριση. Σημειώθηκε Over 2.5 στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει έντεκα νίκες και μια ήττα, στη σεζόν, επικρατώντας στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεντ Ετιέν, μετά και την ήττα από το Στρασβούργο (2-1 εκτός), για τη Ligue 1. Την Κυριακή, το σύνολο του Κλοντ Πιέλ φιλοξενήθηκε από τη Μπαστιά-Μπογκό, για τη φάση των “64” στο Coupe de France, της οποίας και επικράτησε με 0-3. Τα τέρματα που σημείωσαν οι Νορντέν (33′, 90’+3) και Φοφανά (45’+1), της χάρισαν την πρόκριση. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες, στη σεζόν.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten