bet365 logo

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στην Serie A, η Φιορεντίνα φιλοξενεί την Ρόμα (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Φιορεντίνα στη Serie A. Πάντα, αναλογικά με τη δυναμική της ομάδας. Οι «Βιόλα» εντοπίζονται στην 14η θέση του πρωταθλήματος. Είναι μόνο τέσσερις πόντους πάνω από την Μπρέσια, που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ωστόσο, η Φιορεντίνα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και απέσπασε ισοπαλία από την Ίντερ, με 1-1. Ο Βλάχοβιτς ήταν ο ήρωας για τους γηπεδούχους, καθώς ισοφάρισε λίγο πριν την εκπνοή το γκολ του Μπόρχα Βαλέρο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει σε κανένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους και χρειάζονται άμεσα νίκες.

Αντίθετα, σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι η Ρόμα. Και μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έως τώρα. Οι Ρωμαίοι είναι τέταρτοι στη βαθμολογία, και κοιτάζουν ακόμα ψηλότερα. Η «μισητή» Λάτσιο βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους ψηλότερα, στην τρίτη θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρόμα είχε εύκολο έργο απέναντι στη ΣΠΑΛ. Την κέρδισε άνετα με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη. Μακριά από το «Ολίμπικο», οι φιλοξενούμενοι δεν φοβούνται. Ενδεικτικά, ηττήθηκαν μόνο σε έναν αγώνα εκτός έδρας, στις δώδεκα τελευταίες εξόδους τους. Θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί και σήμερα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις