bet365 logo

Στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Ζενίτ (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μπενφίκα, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή, το σύνολο του Μπρούνο Λάζε φιλοξενήθηκε από τη Μποαβίστα, στα πλαίσια της Liga NOS, της οποίας και επικράτησε με 1-4. Τα τέρματα των Κάρλος Βινίσιους (34′, 62′), Κέρβι (52′) και Γκάμπριελ (90’+2) ήταν αυτά που της χάρισαν και τους τρεις βαθμούς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 (44′). Σημειώθηκε G/G στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει επτά νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, τη φετινή σεζόν.

Την πέμπτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Ζενίτ, έχοντας προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Άρσεναλ Τούλα (0-1 εκτός), Ρουμπίν Καζάν (1-2 εκτός), Λυών (2-0 εντός) και Σπαρτάκ Μόσχας (1-0 εντός). Την Παρασκευή, το σύνολο του Σεργκέι Σεμάκ φιλοξένησε τη Ντιναμό Μόσχας, στα πλαίσια της ρωσικής Premier League, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Τα τέρματα των Αζμούν (6′), Ιβάνοβιτς (35′) και Ντζιούμπα (45’+1) ήταν αυτά που της χάρισαν και τους τρεις βαθμούς. Σημειώθηκε N/G στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει εννέα νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, τη φετινή σεζόν.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις