Σούπερ ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και της… Novibet. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (7/12, 19:30) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της πόλης.

Με το -11 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται η Λίβερπουλ, φαίνεται πως οι «πολίτες» έχουν βγει εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω. Επέστρεψαν στις νίκες, περνώντας νικηφόρα από το Turf Moor με σκορ 1-4.

Ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνισή της πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης, υποδεχόμενη την Τότεναμ. Επικράτησε των Λονδρέζων με 2-1, με το τελικό σκορ να την αδικεί κατάφορα, βάσει ευκαιριών.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν έντεκα βαθμοί στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας εξαιρετικά αμφίρροπος αγώνας. Στα μεταξύ τους ματς έχουμε γίνει συχνά μάρτυρες «ανατροπών».

Αυτό βέβαια που είναι δεδομένο είναι ότι τα Δεκεμβριανά ντέρμπι του Μάντσεστερ… σημαίνουν γκολ. Εδώ και 112 χρόνια κάθε μεταξύ τους ματς που έχει διεξαχθεί το Δεκέμβριο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ολοκληρώνεται με Goal/Goal & Over 2,5 γκολ. Θα μπει φέτος τέλος στη μακρά αυτή παράδοση ή θα συνεχιστεί;

Τα Novi Specials του μεγάλου αγώνα:

  • Goal/Goal & Over 4,5 γκολ
  • Να κερδίσει η Σίτι & να σκοράρει ο Ζεσούς
  • Να σκοράρει η Σίτι και στα 2 ημίχρονα
  • Να σημειώσει 2+ γκολ η Γιουνάιτεντ
  • Να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε & να σημειωθούν Over 2,5 γκολ στον αγώνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας