bet365 logo

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στη Liga NOS, η Πόρτο φιλοξενεί την Πάσος Φερέιρα (22:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Πόρτο, με εννέα νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο φιλοξενήθηκε από τη Μποαβίστα, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Το τέρμα του Άλεξ Τέγιες στο ένατο μόλις λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Πήρε τη νίκη και στα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Επιστροφή στις νίκες για την Πάσος Φερέιρα, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, με μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Πέπα φιλοξένησε την Τοντέλα, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Πεδρίνιο Μορέιρα στο 15ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις