bet365 logo

Στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί τη Ρόμα (19:55) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη εδώ και έντεκα αναμετρήσεις η Μπασακσεχίρ, με επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Την Παρασκευή, το σύνολο του Οκάν Μπουρούκ φιλοξενήθηκε από τη Γαλατασαράι, στα πλαίσια της Süper Lig, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-1. Το τέρμα του Γκούλμπραντσεν στο 78ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, στη σεζόν.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρόμα, μετά από τις δυο διαδοχικές ήττες από Γκλάντμπαχ (2-1 εκτός) και Πάρμα (2-0 εκτός). Την Κυριακή, το σύνολο του Πάουλο Φονσέκα φιλοξένησε τη Μπρέσια, στα πλαίσια της Serie A, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-0. Ο Σμόλινγκ στο 49′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Μαντσίνι να διπλασίαζει τα τέρματα της στο 57′ και τον Ντζέκο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 66ο λεπτό. Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, στη σεζόν.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις