Στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Νάπολι (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 533+ αγορές!

Αήττητη εδώ και 13 αναμετρήσεις η Λίβερπουλ, με έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας, στα πλαίσια της Premier League, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-2. Πήρε το προβάδισμα με τον Μανέ στο 49′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 82′, εν τέλει επικράτησε με το τέρμα του Φιρμίνο, τρία λεπτά αργότερα. Σημειώθηκε G/G στα δέκα τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, στη σεζόν.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Νάπολι, με πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι φιλοξενήθηκε από τη Μίλαν, στα πλαίσια της Serie A, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκε με τον Λοθάνο στο 24′, για να δεχθεί εν τέλει την ισοφάριση, πέντε λεπτά αργότερα. Σημειώθηκε G/G στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες, στη σεζόν.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop