bet365 logo

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro 2020, η Πολωνία φιλοξενεί τη Σλοβενία (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη σε τέσσερις αναμετρήσεις η Πολωνία, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιέρζι Μπρέζτσεκ φιλοξενήθηκε από το Ισραήλ, στην έδρα του οποίου πανηγύρισε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Ο Κριστόβιακ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο τέταρτο λεπτό, με τον Πιάτεκ στο 54′ να κάνει δυο τα τέρματα της, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα, δυο λεπτά πριν το φινάλε. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της νίκη, μετά και από εκείνες επί των Λετονία (0-3 εκτός) και Βόρεια Μακεδονία (2-0 εντός). Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τρία τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά. Αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σλοβενία, μετά από δυο ήττες κόντρα σε Βόρεια Μακεδονία (2-1 εκτός) και Αυστρία (0-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ματίαζ Κεκ φιλοξένησε τη Λετονία, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το αυτογκόλ του Ταράσοφς στο 53ο λεπτό, έκρινε και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια στα προκριματικά. Αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις