bet365 logo

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στη Super League, η Λάρισα φιλοξενεί τη Λαμία (19:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη σε έξι αναμετρήσεις η Λάρισα, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου φιλοξένησε τον ΟΦΗ, κόντρα στον οποίο επικράτησε με 3-2. Μπορεί να βρέθηκε πίσω με 0-2 από νωρίς (3′, 7′), κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή με τους Μόρα (14′), Μιλοσάβλιεβιτς (69′) και Ντάουντα (79′). Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει δυο νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Λαμία, μετά από οκτώ αναμετρήσεις με τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Άκη Μάντζιου φιλοξένησε το Βόλο, κόντρα στον οποίο επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Τουράμ, δέκα λεπτά πριν το φινάλε, ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις