bet365 logo

Στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί τη Τζένοα (21:45) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Από την πρώτη της ήττα, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, προέρχεται η Νάπολι. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι φιλοξενήθηκε από τη Ρόμα, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 2-1. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα (19′, πεν. 55′) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα με τον Μίλικ, στο 72ο λεπτό. Σημειώθηκε G/G στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, στο φετινό πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα υπέστη από την πλευρά της η Τζένοα, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Γιουβέντους (2-1 εκτός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Τιάγκο Μότα φιλοξένησε την Ουντινέζε, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Προηγήθηκε με τον Πάντεφ στο 22′, για να δει την αντίπαλο της να φτάνει στην ανατροπή (32′, 87′, 90’+4). Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις