bet365 logo

Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Πόρτο (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις είναι η Ρέιντζερς, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την Κυριακή, το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ φιλοξένησε τη Χαρτς, στα ημιτελικά του League Cup, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Ο Ελάντερ έβαλε μπροστά την ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μορέλος να σκοράρει δις (47′, 62′) και να “σφραγίζει” την πρόκριση της στον τελικό. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει έντεκα νίκες και μια ήττα, στη σεζόν.

Παράλληλα και η Πόρτο προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την Κυριακή, το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο φιλοξένησε την Άβες, για τη Liga NOS, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Ιβάν Μαρκάνο στο 13′, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες, στη σεζόν.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις