Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, με τα δυο πρώτα παιχνίδια να έχουν σέντρα στις 08:00 και το τρίτο μια ώρα αργότερα.

Σουγόν – Ουλσάν (21/05, 08:00): Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει η Σουγόν, η οποία είχε απολογισμό πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Δεν έχει κερδίσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου μετράει δυο βαθμούς. Μόλις μια νίκη μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια της η Ουλσάν, έχοντας ακόμη δυο ισοπαλίες, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @ Stoiximan)

Σανγκγιού Σανγκμού – Σεονγκνάμ (21/05, 08:00): Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά, η Σανγκγιού κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιτσεόν (4-2) και να επιστρέψει έτσι στα θετικά αποτέλεσμα. Με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες παραμένει αήττητη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Την πρώτη της ήττα μετά από τρια παιχνίδια υπέστη η Σεονγκνάμ, εντός έδρας από τη Σεούλ (2-3), μένοντας τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Εκτός έδρας έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα. ”Βγαίνει” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Γεονάμ – Γιεονμπούκ (21/05, 09:00): Μόλις μια νίκη μετράει στο πρωτάθλημα η Γεονάμ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας απολογισμό ένα βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Αντιθέτως, σε εννέα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, η Γιεονμπούκ παραμένει αήττητη, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι το φαβορί για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Betshop)