Στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής της Süper Lig, η Κόνιασπορ φιλοξενεί τη Μαλάτιασπορ (20:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 347+ αγορές!

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Κόνιασπορ, μετά και από εκείνη με αντίπαλο την Καϊσέρισπορ (2-1 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αϊκούτ Κοτσαμάν φιλοξενήθηκε από την Κασίμπασα, της οποίας επικράτησε με 1-4. Οι Σαχινέρ (19′), Γιέβτοβιτς (πεν. 44′) και Μιγιά (45’+1, πεν. 63′) βρήκαν δίχτυα για την ομάδα τους, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 (45’+3). Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μαλάτιασπορ, μετά από δυο αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αλιρεζά Γιαλτσίν φιλοξένησε τη Ντενιζλισπόρ, της οποίας επικράτησε με 5-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάχοβιτς, που σημείωσε τέσσερα τέρματα (πεν. 28′, πεν. 61′, 69′, 90’+2), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ντόναλντ (34′), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν προσωρινά σε 3-1 (65′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση. Εκτός έδρας μετράει μια νίκη και δυο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop