Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Αυλαία ρίχνει σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα (21:30). Μέχρι και την τελευταία στιγμή η αναμονή για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, καθώς και για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν το δρόμο του υποβιβασμού.

Αβελίνο – Τσεζένα (20/04, 21:30): Αδιάφορη βαθμολογικά η Αβελίνο, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και απέχει από τις θέσεις πλέι οφ. Μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, ενώ μετράει μόλις δυο βαθμούς στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνισικές η Τσεζένα, η οποία θέλει ένα βαθμό για να ”κλειδώσει” τη θέση της στα πλέι οφ. Δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σκοράρουν αμφότερες σήμερα.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Stoiximan)

Βιτσέντζα – Περούτζια (20/04, 21:30): Αδιάφορες βαθμολογικά οι δυο ομάδες, καθώς έχουν εξασφαλίσει παραμονή και απέχουν από τα πλέι οφ, και απλά θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Την πρώτη ήττα μετά από δυο νίκες υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Βιτσέντζα, η οποία έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αγνοεί τη νίκη από την πλευρά της η Περούτζια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2.21 @ Goalbet)

Κροτόνε – Βίρτους Εντέλα (20/04, 21:30): Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως χάνει το πρωτάθλημα η Κροτόνε, μετά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Θέλει τη νίκη σήμερα, ελπίζοντας παράλληλα πως δεν θα κερδίσει η Κάλιαρι, με σκοπό να στεφθεί πρωταθλήτρια. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ θέλει η Βίρτους Εντέλα, η οποία ”βολεύεται” και με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: 1Χ (1.70 @ Betshop)

Λιβόρνο – Βίρτους Λαντσιάνο (20/04, 21:30): Μάχη για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό δίνουν οι δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Από νίκη προέρχεται η γηπεδούχος Λιβόρνο και σήμερα παίζει το τελευταίο χαρτί της για να ελπίζει σε παραμονή, μέσω μπαράζ. Από την άλλη η Λαντσιάνο, διατηρεί κάποιες ελπίδες και για παραμονή, που για να τις πετύχει πρέπει να επικρατήσει στο σημερίνο παιχνίδι και παράλληλα να ηττηθεί η Λατίνα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. ”Βγάζουν” το Over 2.5 οι δυο ομάδες, στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Magicbet)

Μπάρι – Τραπάνι (20/04, 21:30): Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και θέλουν να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία σε αυτά. Η Μπάρι μετράει μόλις μια ήττα στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενη από το ”διπλό” στην έδρα της Μπρέσια (2-3). Από την άλλη πλευρά, η Τραπάνι είναι αήττητη εδώ και δεκαπέντε αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό έντεκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Δυνατές ομάδες και οι δυο, επιλεγουμε τη μεταξύ τους ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Mybet)

Νοβάρα – Μοντένα (20/04, 21:30): Νίκη και μόνο νίκη θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Νοβάρα, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα της Βίρτους Εντέλα, ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ούσα αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση η Μοντένα, που θέλει και αυτή τη νίκη, ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Σαλερνιτάνα – Κόμο (20/04, 21:30): Μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζει σήμερα η Σαλερνιτάνα, κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Κόμο. Με νίκη η Σαλερνιτάνα μπορεί να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, ελπίζοντας σε απώλεια βαθμών σε μια εκ των Λαντσιάνο και Μοντένα. Δυο νίκες και δυο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία εντός. Από νίκη προέρχεται και η ουραγός Κόμο, η οποία ήταν και η πρώτη της μετά από οκτώ παιχνίδια. Αδιάφορη, παίζοντας πλέον χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.00 @ Stoiximan)

Πεσκάρα – Λατίνα (20/04, 21:30): Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Πεσκάρα, μετρώντας εφτά νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό ενόψει πλέι οφ. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι παιχνίδια πανηγύρισε η Λατίνα και θα σήμερα θέλει να ”κυνηγήσει” μια ακόμη, με σκοπό να εξασφαλίσει την παραμονή της, ούσα δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (2.06 @ Goalbet)

Προ Βερτσέλι – Κάλιαρι (20/04, 21:30): Αδιάφορη εξακολουθεί να είναι η Προ Βερτέλι, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας επίσης δυο νίκες και εφτά ισοπαλίες. Να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλει η Κάλιαρι, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μόνο με νίκη τερματίζει στην πρώτη θέση. Σκοράρουν και οι δυο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Betshop)

Τερνάνα – Μπρέσια (20/04, 21:30): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δυο ομάδες, με το παιχνίδι αυτό να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τερνάνα, με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η Μπρέσια έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις μια νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές. Σκοράρουν αμφότερες στα τελευταία παιχνίδια τους, το κάνουν και σήμερα αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.45 @ Magicbet)

Σπέτσια – Άσκολι (20/04, 21:30): Ακόμη ένα αδιάφορο παιχνίδι γι αυτή την τελευταία αγωνιστική, με την Σπέτσια να έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ και την Άσκολι να είναι έχει εξασφαλίσει έστω και οριακά την παραμονή της. Την πρώτη της ήττα μετά από τρια παιχνίδια υπέστη η Σπέτσια στην έδρα της ουραγού Κόμο (4-0). Από την άλλη πλευρά, η Άσκολι αγνοεί τη νίκη εδώ και τρια παιχνίδια, με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο σερί ήττες. Με Over 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, επιλέγουμε ακόμη ένα σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5