bet365 logo

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής στη Serie A, η Σάντος φιλοξενεί τη Σεαρά (01:15) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Σάντος, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Χόρχε Σαμπάολι φιλοξενήθηκε από την Ιντερνασιονάλ, με την οποία αναδείχθηκε μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Αυτή ήταν και η πρώτη της απώλεια μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ για τέταρτη σερί αγωνιστική διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Σημειώθηκε Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας έχει απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Σεαρά, μετά από δέκα αναμετρήσεις με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Αντίλσον Μπατίστα φιλοξένησε την Αβαΐ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Μπέργκσον στο 90ο λεπτό, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και εννέα ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις