Στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη βραζιλιάνικη Serie A, η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί τη Φλαμένγκο (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

‘Ενα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Παραναένσε, στο οποίο και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Τιάγκο Νούνιες φιλοξενήθηκε από την Κορίνθιανς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Βρέθηκε πίσω στο 16′, έκανε την ανατροπή με τα τέρματα των Λέο Τσιτανίνι (24′) και Ερίκ (32′), για να δεχθεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σημείωθηκε G/G στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στις επτά νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Αήττητη εδώ και έντεκα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο, έχοντας απολογισμό δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ζόρζε Ζέσους φιλοξένησε την Ατλέτικο Μινέιρο, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 3-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Ουίλιαν Αράο στο 37′, δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση στο 51′, για να επικρατήσει εν τέλει με τα τέρματα που σημείωσαν οι Βιτίνιο (61′) και Ρεϊνιέρ (76′). Σημείωθηκε N/G στα έξι από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Στις έξι νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας το διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten