Η έβδομη αγωνιστική της φετινής Bundesliga, διεξάγεται το τετραήμερο 04-06 Οκτωβρίου. Όλες οι αναμετρήσεις βρίσκονται στην Interwetten με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Την Παρασκευή (04/10), στις 21:30 το βράδυ, η Χέρτα φιλοξενεί τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, ερχόμενη από δυο διαδοχικές νίκες. Ένα σερί στο οποίο έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια, εκμεταλλευόμενη και την αγωνιστική κρίση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι.

Το Σάββατο (05/10) είναι και το κυρίως μενού, με συνολικά πέντε αναμετρήσεις, οι τέσσερις από τις οποίες ανοίγουν σέντρα στις 16:30. Ενδιαφέρον παιχνίδι στο “BayArena”, με τη γηπεδούχο Λεβερκούζεν να φιλοξενεί τη Λειψία, ενώ εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζεται και στο παιχνίδι μεταξύ της πρωταθλήτριας Μπάγερν και της Χόφενχαϊμ, στο Μόναχο. Παράλληλα, εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν Ντόρτμουντ και Μάιντς, στις έδρες των Φράιμπουργκ και Πάντερμπορν, αντίστοιχα. Λίγο αργότερα (19:30), η φορμαρισμένη Σάλκε αναζητεί την πέμπτη διαδοχική της νίκη, στο εντός έδρας ματς με την Κολωνία, η οποία παραπαίει.

Τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την αγωνιστική την Κυριακή (06/10). Το πρώτο ανοίγει σέντρα στις 14:30, με τη Γκλάντμπαχ να ψάχνει την τέταρτη σερί της νίκη κόντρα στην ασταθή Άουγκσμπουργκ, ενώ δύο ώρες μετά, η αήττητη μέχρι τώρα Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ουνιόν Βερολίνου. Η αυλαία “πέφτει” με το παιχνίδι ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ (19:00), δυο ομάδες που έρχονται από σερί με Over 2.5.

Όλες οι αναμετρήσεις της Bundesliga προσφέρονται από την Interwetten με πολλές διαθέσιμες αγορές, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε όλα τα βασικά στοιχήματα, επιλογές για σκόρερ, κάρτες και κόρνερ, αλλά και πολλές ακόμη για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.