bet365 logo

Στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής στη La Liga, η Μπέτις φιλοξενεί την Εϊμπάρ (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μπέτις, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ρούμπι φιλοξενήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, από την οποία και ηττήθηκε με το βαρύ 5-1. Ο Έμερσον στο 48′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, που έστω και προσωρινά ισοφάρισε σε 1-1. Σημειώθηκε G/G στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στο πρωτάθλημα.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Εϊμπάρ, μετά και από εκείνη κόντρα στη Σεβίλλη (3-2 εντός). Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μενδιλιμπάρ φιλοξένησε τη Θέλτα, της οποίας επικράτησε με 2-0. Ο Εντού Εσπόσιτο έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 47ο λεπτό, με τον Φαμπιάν Ορεγιάνα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Εκτός έδρας μετράει δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στο πρωτάθλημα.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις