bet365 logo

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Λειψία φιλοξενεί τη Λυών (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Την πρώτη της ήττα για τη φετινή σεζόν γνώρισε η Λειψία, η οποία μετρούσε έξι νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Το Σάββατο, το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν φιλοξένησε τη Σάλκε, για τη Bundesliga, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 1-3. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δέχθηκε ένα τρίτο λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας, και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει με τον Φόρσμπεργκ, στο 83ο λεπτό. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Σε τρία εντός μετράει από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα.

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις η Λυών, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το Σάββατο, το σύνολο του Σιλβίνιο φιλοξένησε τη Ναντ, για τη Ligue 1, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-1. Το αυτογκόλ του Μαρσάλ στο 58ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Σε τέσσερα εκτός μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις