Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Ζενίτ φιλοξενεί τη Μπενφίκα (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από την πρώτη της ήττα, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, προέρχεται η Ζενίτ. Το Σάββατο, το σύνολο του Σεργκέι Σεμάκ φιλοξενήθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, για το πρωτάθλημα, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Over 2.5 στα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Σε έξι εντός μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται η Μπενφίκα, όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Το Σάββατο, το σύνολο του Μπρούνο Λάζε φιλοξένησε τη Σετούμπαλ, για τη Liga NOS, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Κάρλος Βινίσιους στο 63ο λεπτό, ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G στα οκτώ από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια. Σε τρία εκτός πανηγύρισε ισάριθμες νίκες.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten