Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Με δύο συναντήσεις ανοίγει η αυλαία της 16ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Αργεντινής.

Άρσεναλ Σαραντί – Ρίβερ Πλέιτ (21/05, 02:00): Έξι βαθμούς περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο έχει συλλέξει η Άρσεναλ Σαραντί στο φετινό πρωτάθλημα (24-18), η οποία έχασε και τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του πρώτου ομίλου με την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ιντεπεντιέντε. Η Ρίβερ Πλέιτ έρχεται από τη δεύτερη -μόλις- νίκη της στις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Το NG και Under 2.5 παρατηρείται κατά κόρον στα τελευταία ματς αμφότερων (για το πρωτάθλημα). Εμείς επιλέγουμε την… πρώτη εκδοχή.

Προγνωστικό: NG (1.83 @ Stoiximan)

Τίγκρε – Αλντοσίβι (21/05, 03:00): Μέτρια πορεία έχουν πραγματοποιήσει αμφότερες στη φετινή λίγκα, έχουν συλλέξει από 17 βαθμούς στις πρώτες 15 αγωνιστικές. Βέβαια, η Τίγκρε έχει ηττηθεί μόλις στα δύο από τα οκτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η Αλντοσίβι, από την πλευρά της, πήρε μόλις δύο βαθμούς στις φετινές εξόδους της (0-2-5 το σχετικό σερί). Πιστεύουμε ότι η Τίγκρε θα τελειώσει το πρωτάθλημα με ευχάριστο τρόπο.

Προγνωστικό: 1 (1.92 @ Goalbet)