Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 547+ αγορές!

Την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν. Το Σάββατο, το σύνολο του Τόμας Τούχελ φιλοξένησε το Στρασβούργο, στα πλαίσια της Ligue 1, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Νεϊμάρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Τουλούζ (4-0 εντός) και Μετς (0-2 εκτός), επίσης για το πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία εντός της, σερί που ξεκίνησε από πέρυσι, με επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Το Σάββατο, το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν φιλοξένησε τη Λεβάντε, στα πλαίσια της La Liga, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-2. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο, με τους Μπενζεμά (25′, 31′) και Κασεμίρο (40′), πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν απλά στο τελικό αποτέλεσμα, στο δεύτερο ημίχρονο. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στις επτά τελευταίες εξόδους της πανηγύρισε ένα διπλό, μετρώντας ακόμη από τρεις ισοπαλίες και ήττες, σε ένα σερί που ξεκίνησε από πέρυσι.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop