Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, η Λεβερκούζεν υπέστη την πρώτη της ήττα. Το Σάββατο, η ομάδα του Πέτερ Μπος φιλοξενήθηκε από τη Ντόρτμουντ, στα πλαίσια της Bundesliga, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0. Βρέθηκε πίσω από το 28′, δέχθηκε ένα ακόμη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεχόμενη ακόμη δυο στα τελευταία λεπτά (83′, 90′). Σημειώθηκε Over 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε φετινά της παιχνίδια. Παρέμεινε αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της, σερί που ξεκίνησε από πέρυσι, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Στις νίκες επέστρεψε η Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά από δυο αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και μια ήττα. Το Σάββατο, η ομάδα του Γιούρι Σεμίν φιλοξενήθηκε από τη Σότσι, στα πλαίσια της ρωσικής Premier League, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-1. Το τέρμα του Κριτσόβιακ στο 20ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε G/G στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten