Στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Νάπολι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 541+ αγορές!

Στις νίκες επέστρεψε η Νάπολι, μετά και την ήττα που γνώρισε από τη Γιουβέντους (4-3 εκτός). Το Σάββατο, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι φιλοξένησε τη Σαμπντόρια, για τη Serie A, κόντρα στην οποία επικράτησε με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μέρτενς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13′, ενώ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα στο 67ο λεπτό. Επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε από την πλευρά της, η Λίβερπουλ. Το Σάββατο, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξένησε τη Νιουκάστλ, για την Premier League, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-1. Αν και βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό, έφτασε στην ανατροπή, με τους Μανέ (28′, 40′) και Μοχάμεντ Σαλάχ (72′). Έφυγε με το διπλό από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Σημειώθηκε Over 2.5 και στα έξι φετινά της παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop