Στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής στην Premier League, η Άστον Βίλα φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ (22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 547+ αγορές!

Στις ήττες επέστρεψε η  Άστον Βίλα, μετά και τη νίκη επί της Έβερτον (2-0 εντός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ντιν Σμιθ φιλοξενήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0. Έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 54ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Τρεζεγκέ, δέχθηκε γκολ στο 73′, χωρίς να είναι ικανή να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια. Τρίτη της ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα τρία από τα πέντε παιχνίδια της στη σεζόν.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Γουέστ Χαμ, έχοντας προηγηθεί εκείνη στην έδρα της Γουότφορντ (1-3 εκτός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι φιλοξένησε τη Νόριτς, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Αλέρ άνοιξε το σκορ στο 24′, με τον Γιαρμολένκο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 56ο λεπτό. Έμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς, έχοντας παράλληλα και μια ισοπαλία. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop